Vuurol

Vuurol is een theaterfestival dat zich jaarlijks afspeelt in de bossen van Lage Vuursche. Elk jaar met een ander thema. Voor 2017 is dat 'Oase'.

Onze missie is om theater buiten het theater te brengen. In een natuurlijke omgeving. Interactief theater in de natuur. Hiermee beogen we een laagdrempelig podium te zijn voor professionals en aanstormend talent. Zo bieden we expositieruimte aan beeldende kunstenaars, een dansvloer aan dansers en decor aan theatergezelschappen.

Vuurol wil graag de verbindende factor te zijn tussen verenigingen, bedrijven en vrijwilligers uit alle hoeken van de samenleving. Doeners en denkers, jong en oud. Doe je mee?

Deel je enthousiasme!

Vertel anderen over Vuurol:

Artiesten

Artiesten/groepen

Vuurol: locatietheater maken in de bossen van Lage Vuursche

Voor het programma van Vuurol 2017 zijn wij op zoek naar theatermakers en kunstenaars. Ben je geïnspireerd om verrassend en origineel locatietheater te maken in de natuur? Meld je dan nu aan.

Het thema van 2017 is: Oase

Makers in opleiding, aan het begin van hun carrière of zeer ervaren, vinden hun plek op Vuurol. De liefde voor locatietheater en het experiment brengt mensen uit het professionele en amateurcircuit samen. Met theater als centraal gegeven is er plaats voor diverse disciplines, zoals dans, taal, muziek. Het maken van korte beeldende voorstellingen en korte acts is mogelijk.

Onze ervaring is dat het goed werkt om je eigen groep samen te stellen, eventueel aangevuld via het netwerk van Vuurol. Wij streven ernaar om talenten met elkaar te verbinden.

Beeldende kunst legt verbinding met het thema en publiek en vormt een belangrijk onderdeel op de route.

Er wordt gestreefd naar een gevarieerd en origineel programma.

Aanmelden na lezing van: Info_deelnemers_theaterfestival_Vuurol_2017.pdf en door invullen van:

Download de Word versies hieronder!
BEELDENDE KUNST Inschrijfformulier theaterfestival Vuurol 2017.docx
ACT Inschrijfformulier theaterfestival Vuurol 2017.docx
VOORSTELLING Inschrijfformulier theaterfestival Vuurol 2017.docx

Artiesten10 10kopie

 

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het theaterfestival

Help je mee met Theaterfestival Vuurol?

Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor ons! Voor, tijdens en na het festival ondersteunen zij de organisatie op uiteenlopende vlakken. Dit kan een grote, maar ook een kleine klus zijn, kort of langer durend. Van het opbouwen van tenten tot helpen in de keuken en van het schilderen van decor tot het bezetten van de kassa en verzorgen van publieksbegeleiding. Omdat vrijwilligers zoveel werk voor ons verzetten, proberen we ook goed voor iedereen te zorgen met lekker eten, eventueel een campingplek en natuurlijk een kijkje in de theaterkeuken tijdens de try-out! We delen je in bij een team, zodat je de mensen waarmee je werkt, leert kennen en daarmee samenwerkt.

Voorbereiding opbouw/ opbouw/ afbreken festival (voorbereiding voorjaar 2017, opbouw vanaf 2 juni en afbouw 6 & 7 juni)
Gastheer, gastvrouw - (tijdens Pinksterdagen 4 & 5 juni)
Publieksbegeleiding/kassa team - (tijdens Pinksterdagen 4 & 5 juni)
Catering - (tijdens Pinksterdagen 4 & 5 juni)
Kaartverkoop - (tijdens Pinksterdagen 4 & 5 juni)

Meer informatie? Bel met 06-23053585.We kijken uit naar jouw aanmelding via info@vuurol.nl!

Vrijilligers bewerkt 4

Sponsors

“Welkom, Sponsors!”

Zonder de hulp van onze trouwe sponsors zou Vuurol vrijwel onmogelijk zijn geweest. Hartelijk dank hiervoor!

logo rabo

 

 logo sbb   logo coop   schmidt koelewijn   logo taxus   logo vuur   logo envandooren   logo allure   logo borstelshop   logo loods21   logo dievision   logo moorkoppen   logo accushop utrecht   logo leckere