Wie zijn wij

De Theaterie, theaterorganisatie- en productiebureau van Mieke Bouhuijs en Jeannette Groenewoud, organiseert Vuurol. Mieke Bouhuijs, links op de foto (zakelijke leiding), draagt zorg voor het organisatorische, voorwaardenscheppende deel van het festival en runt de financiële en productionele zaken.

Jeannette Groenewoud, rechts op de foto (artistieke leiding), heeft de inhoudelijke kant in handen. Zij doet de programmering, coördineert en geeft richting. Zij begeleidt de makers/groepen die de voorstellingen maken en is de verbindende factor tussen de deelnemers. Hierin wordt zij ondersteund door het Theaterteam met drie vakkrachten, die ook de coaching van de Korte Acts voor hun rekening nemen.

Met nog vijf vakmensen wordt het Productie- en PR-team gevormd. Hier wordt getoetst, meegedacht en meegeholpen. Het Vormgevingsteam draagt bij aan de beeldende elementen van het festival. 

Elk jaar trekken wij diverse stagiaires aan uit kunstopleidingen en schakelen we vele vrijwilligers in om ons te ondersteunen.

Deel je enthousiasme!

Vertel anderen over Vuurol: