Pinksteren

De Theaterwandeling 2018 vindt plaats op beide Pinksterdagen, 20 & 21 mei van 13.00 uur tot 18.00 uur. Het startpunt is het Dagrecreatieterrein Drakenstein in Lage Vuursche.

De Theaterwandeling is een rijkgeschakeerd palet van 20 voorstellingen en 10 korte acts, op de mooiste plekjes in het bos rondom het Dagrecreatieterrein. Aan de hand van een plattegrond, een bewegwijzering in het bos en een programma met beschrijving van de voorstellingen en acts, kiest u zelf wat u wilt zien en in welke volgorde. U loopt zelfstandig uw Theaterwandeling.

De voorstellingen spelen vijf keer per middag. Zij starten op het hele of halve uur. Deze voorstellingen duren tussen de 15 en 20 minuten. Ook zult u op de wandelpaden verrast worden door acts. De korte acts, al of niet mobiel worden doorlopend gespeeld. Zie hieronder!

Deel je enthousiasme!

Vertel anderen over Vuurol:

Wie deden mee?

Acts

Wasstraat

Op deze plek kunt u zich ontdoen van het “stof van alledag”. U zult Vuurol volledig fris, schoon en onbevooroordeeld betreden.

Spel: Annemien Schouten, Paula van de Kordelaar, Ellis van Zelst

Verbinding verbroken?

Drie vrouwen druk aan het werk. Verzonken in hun eigen wereld. Geen oog voor elkaar. Wat brengt hen samen? En lukt het hen om verbinding te vinden? Een ontmoeting tussen Ierse muziek en oriëntaals dans.

Dans - Asrais: Mirjam Cats, Petra Jansen, Wilma Verbeek
Viool - Meidi Goh

Blue Trash-Theater Mutante

Een troepmonster uit de stad loopt rond in het bos. Uit het monster probeert iemand te ontsnappen. Het is Blue. Als ze eenmaal is ontsnapt, is er een nog groter probleem: te veel troep dat we overal laten slingeren. Blue bevindt zich tussen vuilnis en moet een oplossing vinden. De aarde is onze oase en wordt bedreigd door vervuiling.

Spel: Melina Martín en Lucía Torchia

De Bosheks

Je kunt dit jaar een echte bosheks tegenkomen. Ze scharrelt tussen de bladeren, mompelt, klopt op bomen, prevelt bezweringen…Waar is zij naar op zoek? Zal het veilig zijn haar te benaderen? Of heeft ze jouw hulp juist nodig?

Spel: Jannah Wijffels

Lees meer

Help!! Mijn vliegend tapijt is stuk!

De oase. U komt helemaal bij terwijl de reisleidster u in de watten legt. Palmbomen? Erbij! Waterbron? Erbij! Kamelen? Mooi weer? Erbij! Erbij! En dan natuurlijk nog een sjeik. Maar als die erbij komt, raakt de oase oververhit! Want de sjeik die sjanst,sjoemelt, schudt en schuimt! OMG! De reisleidster houdt het allemaal niet meer bij.

Spel: Roos Kruger, Ewout van der Weij, Marnix van den Berg
Regie: Sanjeevani Hendriks van Scholen in de Kunst, Amersfoort

Liefdeszusters & VerwenOase

Liefdeszusters

Bij de VerwenOase wordt je warm ontvangen door onze Liefdeszusters. Ze stellen met grote expertise vast wat je nodig hebt om op de juiste wijze verwend te worden! Misschien is een ontmoeting met hen voldoende of moet je worden doorverwezen? Spel: Nathalie Ezechiels, Patricia Geven

VerwenOase Is een korte massage door de zeer professionele, zacht-handige aanrakers precies wat je nodig hebt? Of kom je volkomen tot rust in de ligstoelen genietend van de prachtige livemuziek! Aanrakers: Heleen Sijtema, www.goed-voelen.nl, Mylene Berlijn , Janneke Maas, Vivian Gorissen, Anita Louwes, Johan Meijen, www.johannmeijen.nl, Thomas Jongstra

Muziek:
Harp: Iris Kemper (Facebook)
Yolanthe Cornelisse - www.zonneharp.com
Bansuri - Kees van Boxtel
Kora - Albert Distelbrink www.paradiya.nl

Spirit u al?

Clownesk, interactief minitheater. Een parodie op de paranormale wereld.

Iedereen bezigt het, in welke vorm dan ook.We hebben het natuurlijk over spiritualiteit. Beleef de bijzondere (helder)zienswijze van twee spiritisten in hun geheimzinnige oase en krijg antwoord op uw levens- en liefdesvragen!

Spel: Carmen Nichting, Claudia Verschuren

Lees meer

Zand erover

Wij begeleiden u in het vinden van uw innerlijke oase… Door & Door betrouwbaar, discreet en probleem oplossend!

Spel: Mariska van Toor & Graddy den Houdijjker

Bedoeïenentent

Kom je laven in de Bedoeïenentent! Een heerlijke plek om even tot rust te komen, je benen te strekken, in de kussens weg te zakken, met een kopje thee, op de achtergrond zachte oosterse klanken... Om na dit bezoek helemaal verkwikt weer verder te kunnen genieten van prachtige voorstellingen.

Karen Heerschop en Frank Termeulen, Annemieke van der Linden en Cees Gootjes

Vuilnismonster

Bouw mee! Vies? Lelijk? Wel nee! Hoe vuilnis kunst kan worden.

Een Oase van kleur

Een luchtspiegeling, water, zand? Langzaam kom je dichterbij en wordt je verrast door de stilte en het licht van de hangende doeken. Ga maar zitten en laat je inspireren door de kleuren en de poëtische woorden.

Hoor de wind in de bomen en het fluiten van de vogels, enjoy!

Groepsproject: Textiel atelier van Scholen in de Kunst, Amersfoort

Welkom in mijn wereld!

Leerlingen van de Kunstklas van Wellantcollege uit Naarden nemen u mee in hun wereld. Geniet, beleef en ervaar ‘Oase’.

In de Kunstklas leren leerlingen over kleuren, vormen en technieken en werken met hout, rubber en vele andere materialen. Het liefst zo natuurlijk mogelijk. De kunstwerken zijn te zien op verschillende locaties.

Leerlingen van Kunstklas 1&2

Hanz-Art's Zoö troop

Schilderkunst in beweging gebracht. Wat gebeurt er met onze Oase?

Maker: Hanz-Art

Reis naar de Oase

Een roadmovie op schildersdoek.

Onderweg gemaakt door: Hanz Art